29 Ekim 2010 Cuma

Vegard Forren

  
Ülke: Norveç
Doğum Tarihi: 16 Şubat 1988
Mevki: Stoper
Takım: Molde FK

Vegard Forren şu an Norveç Tippeligaen liginde mücadele eden Molde FK kulübünde oynuyor. 22 yaşında ve takımın önemli parçalarından biri. 

Norveç Kupası birinci turunda Molde'nin KIL Hemme ile oynadığı maçta keşfedildi Vegard.. KIL maçı büyük bir sürpriz yaparak 3-1 kazandı ve Forren maçta büyük ilgi çekti. Molde takımında denemeye gitti, beğenildi ve 5 yıllık kontrat imzaladı. Çıktığı ilk üç profesyonel maçta da iki gol atarak bomba gibi bir başlangıç yaptı. Sağlamlığı, bir defans oyuncusuna göre çabuk olması ve topla ilişkisinin iyi olması Avrupa takımlarının da ilgisini çekti. Hoffenheim, Liverpool, Milan gibi takımların onunla ilgilendiği iddia edilse de Forren takımında kaldı ve "Molde'ye çok şey borçluyum, henüz bırakmak istemiyorum." gibilerinden bir açıklama yaparak taraftarlarının kalbini fethetti genç Vegard. 

Molde formasını resmi maçlarda 84 kez giydi ve 3 de gol attı. Henüz A Milli olamasa da Norveç U21 takımında da 10 kez oynayıp 2 gol attı. Şu an hala genç, büyük takımlar hala peşinde. Bence Liverpool'a gidecek, Agger-Skrtel gibi bir oyuncu olacak. Şu anki market değeri 1,6 milyon euro. Ama o fiyata bırakılmayacağına eminim. Öyle bir topçu işte Vegard Forren.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder