2 Kasım 2010 Salı

Lewis Grabban

 Ülke: İngiltere
Doğum Tarihi: 12 Ocak 1988
Mevki: Kanat, Forvet
Takım: Millwall

Lewis Grabban yetenekli ama beyinsiz oyuncu furyasından. Colin Kazım gibi biraz. Topla ilişkileri iyi ama ne zaman ne yapacağını bilmeyen genç bir oyuncu. 5 maç oynayıp 25 maç yatan tip bir adam.

2005 yılında Crystal Palace takımında futbol hayatına başladı. Palace'ın rezerv takımında ve U-18 liginde ilk sezon toplam 28 gol attı ve çok etkileyici bir görüntü çizdi. Bu iyi görüntüsüyle Carling Cup'te Walsall karşısında ilk maçına çıktı ve asist yaptı. 2005-06'da rezerv takıma geri döndü ve iyi çizgisini devam ettirdi. 2006 Ağustos'unda Oldham'a kiralık olarak gitti. 9 maç oynadı ve hayal kırıklığı yarattı.

Ara sıra parlayıp ara sıra sönen Grabban, Crystal Palace formasıyla o sezon oynadığı bir maçta dramatik bir gol attı. Ancak devamını getiremedi. 2007-08'de Motherwell'e kiralandı, yine katkı yapamadı. Sonunda Crystal Palace da ondan ümidini kesti. Coca-Cola Championship'ten Coca-Cola League 1 ekiplerinden Millwall'a bonservisiyle transfer oldu.

2008 başında gerçekten etkileyici bir başlangıç yaptı. Çıktığı ilk 3 maçta 2 gol attı. Sezonun ortalarında bir maçta da ilk dakikada bir gol attı. Ama o sezon istikrarsız görüntüsüyle sadece 3 gol atabildi. 2008-09'da da bu inişli çıkışlı performansı devam etti. Artık Millwall menajerinin canına tak ettirmiş olacak ki, 2010'da Brentford'a kiralandı. İlk maçında yine gol attı. Ama devamını getirebilecek mi, tam bir muamma.

Eğer önünüzde hayati bir maç varsa, Lewis Grabban'ı transfer edin, ilk maçında gol atsın. Sonra yollayın. Böyle bir topçu işte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder